...

Team

Suus Wilms-Janssen. Eigenaar en oprichter van Pilates United

Sinds 1990  aerobics, fitness en yoga instructrice. Eind jaren 90 startte Suus' Pilates ontdekkingsreis en sindsdien is ze geïntrigeerd door deze bijzondere bewegingsmethode.

Suus heeft opleidingen voltooid bij de Pilates Company-NL, the Pilates Institute-UK, Polestar Pilates-US, Balanced Body US, 

 In 2008 nam ze deel aan het intensieve 2-jarige Pilates Master Mentoring Program  van Lolita San Miguel , Pilates Elder. Na voltooing werd ze de eerste in NL, en een van de weinige, 2de generatie Pilates Teachers , Lolita's student en  Master Mentor. 

In haar opleidingscentrum, Pilates United,   onderwijst en traint Suus toekomstige Pilates Teachers.

In 2016 werd Suus geselecteerd als een  van de 8 internationale deelnemers voor Kathy Corey's Master mentor program. Tot op heden werken ze nauw samen aan diverse programmas en modules. Kathy heeft Suus uitgenodigd om deel uit te maken van haar team van Teachers/educators om haar Kathy Corey Pilates Teacher Training (KCP) door te geven.

Annelies Mansoor. Officemanager Pilates United opleidingen.

Annelies is als ZZP'er al aan Pilates United verbonden sinds de oprichting.

Een eerste kennismaking met Suus Wilms vond plaats in 2000 waar ze allebei werkten voor de Pilates Company van Debbie Jenner als respectievelijk Office Manager en Pilates-docent.
Annelies doet de backoffice van Pilates United wat zoveel inhoudt als het geven van telefonische informatie over opleidingen en workshops, de organisatie van opleidings-locaties en contacten daarvoor leggen en onderhouden, het schrijven van de nieuwsbrieven; het bijhouden van social media content en alle overige administratieve werkzaamheden. Naast haar werk als Officemanager voor Pilates United is Annelies ook werkzaam als tekstschrijver.

Annemieke Titulaer

(info volgt)

Suzanne Allaart

(info volgt)